Reuring!Café ‘Uitvoering verstrikt in regelcomplexiteit’ op 21 maart 2023

De Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) kondigt in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de 109e editie van Reuring!Café aan: ‘Uitvoering verstrikt in regelcomplexiteit’. Wil je erbij zijn? Je kunt je nu via deze link aanmelden voor de editie op 21 maart 2023.

Update: het maximaal aantal deelnemers dat het debat fysiek kunnen bijwonen, is bereikt. Het is enkel mogelijk om de talkshow online (via een livestream) bij te wonen. 

Reuring!Café

Reuring!Café richt zich op het informeel samenbrengen van ambtenaren, betrokken burgers, mensen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Tijdens de editie van 21 maart wordt uitgepakt met een mooie entourage en een goede borrel. Mark Frequin, voorzitter van de VOM, is debatleider. Abdeluheb Choho, voorzitter van de stuurgroep Staat van de Uitvoering, is de host van de avond.

De bankgasten van de Reuring!Café zijn:

  • Dick Schoof (Secretaris-generaal Ministerie van Justitie en Veiligheid)
  • Nanette van Schelven (directeur-generaal Douane)
  • Arre Zuurmond (regeringscommissaris Informatiehuishouding)
  • André Bosman (Voormalig lid Tweede Kamer)
  • Fatma Koşer Kaya (Voorzitter landelijke Cliëntenraad)

Het panel gaat - onder leiding van debatleider Mark Frequin - in debat over vragen als:  Hoe kunnen we de complexiteit terugdringen? Wat is nodig voor de cultuur- en koersverandering? En hoe kunnen we zorgen voor een goede balans tussen standaardisatie én maatwerk? 

Reuring!Café online volgen?

Meld je dan aan via deze link. Datum: 21-03-2023 | Tijd: 17:00 uur.